SELECTED BY CANADAKÖKET

SELECTED BY CANADAKÖKET är ett noga utvalt modellprogram i Canadakökets sortiment.

Sortimentet är begränsat och finns i två luck-modeller, en  ramspegelmodell och en slät lucka.

Inspirationen är tagen från naturen och de nordiska klimatet och dess vackra skiftningar mellan årstiderna. En inspirationskälla i både val av material, färger och estetik.

 

Ett noga utvalt sortiment
med inspiration från naturen

Selected finns i en färgskala med 6 kulörer, samtliga hämtade från naturen, färgskalan kommer i Neutralvit, Linnevit, Ullgrå, Stålgrå, Mossgrön och Midnattsblå.

Hela sortimentet levereras med ett massivt ramverket som gör att luckorna blir innanförliggande. Ramverket blir då synligt mellan lådfronter och mellan stommarna, precis som på platsbyggda kök, utan krusiduller.

Denna typ av konstruktion kommer från de Engelska shakerköken och deras designfilosofier.

 

Traditionella värderingar
med moderna funktioner.

Selected, precis som alla Canadakök är Svensktillverkade, med hög hantverkskunnande och finish, i noga utvalda material som åldras vackert.

Till skillnad från Canadakökets övriga sortiment bygger Selected på ett begränsat modulsystem, självklart är produkten, som alltid, noggrant uttänkt och anpassad med alla nödvändiga tillbehör.

Selected by Canadaköket är ett kök som kombinerar traditionella värderingar med moderna funktioner och högsta möjliga standard, i allt från de dämpade gångjärnen till de massiva trälådorna.

Canadakökets modulsystem är noga genomarbetat, vilket gör tillverkningen mer effektiv, trots att det är ett begränsat sortiment finns det ett stort urval av skåp och bredder, samt mängder av öppna hyllösningar. Allt i flertalet utseenden och träslag.

Detta för att alltid kunna tillhandahålla ditt drömkök.