SELECTED – Stålgrå
Modernt kök

med klassisk elegans
SELECTED BY CANADAKÖKET

Detta kök med innanförliggande slät lucka i ytbehandlad Ask. Ger ett stramt och modernt utseende.

Det synliga ramverket kring skåpsfronterna ger rena linjer som ytterligare bidrar till kökets eleganta utseende och samtidigt förstärker känslan av de bakomliggande nordiska hantverket.

Den varma gråa kulören, som vi kallar Stålgrå, tillsammans med bänkskiva i Silestone ger en monokrom och stilfullt utseende som håller över tiden.

 

Luckor och lådor i trä
som åldras med värdighet.

Kökets luckor är i ask, som täcklaserats grå så att man fortfarande kan skönja trästrukturen i luckan. Alla lådor och insatser är av massivträ, vilket man tydligt ser på den fingerskarvade sammansättningen av lådan. Alla dessa delar bidrar till ett kök som åldras med värdighet.

Inspirationen till köksmodellerna är tagen från naturen och de nordiska klimatet och dess vackra skiftningar mellan årstiderna.

En inspirationskälla i både val av material, färger och estetik.

SELECTED
BY CANADAKÖKET

SELECTED är ett noga utvalt modellprogram i Canadakökets sortiment.

Sortimentet är begränsat och finns i två luck-modeller, en  ramspegelmodell och en slät lucka, allt bygger på ett noga framtaget modulsystem.

Inspirationen är tagen från naturen och de nordiska klimatet och dess vackra årstidsskiftningar. Naturen är vår bästa inspirationskälla när det kommer till materialval, färger och estetik.